Detail kurzu

Kurz Manikér - Manikérka (akreditovaný MŠ)ZDARMA Kurz mikromanikúry

TBeauty s.r.o.

Popis kurzu

Cieľom kurzu je poskytnúť poznatky v oblasti  manikúry, dermatológie, hygieny, , starostlivosti o nechty a ruky, a nadobudnúť zručnosti a spôsobilosti pre výkon manikérskych služieb a nechtového dizajnu pri gélovej , akrylovej, polygelovej aplikacii.

Charakteristika kurzu: Kurz je zložený z dvoch častí, z teoretickej a praktickej, pričom ťažisko spočíva v osvojení si technických zručností a spôsobilostí v manikérskych úkonoch .

Obsah kurzu

Obsah kurzu: Obsah kurzu: Kurz pozostáva z 3 modulov: Starostlivosť o ruky a prirodzené nechty; Nechtová modelácia UV gélom; Nechtová modelácia akrylom a polygelom. Manikúra ako oblasť služieb starostlivosti o ľudské telo, zákl. pojmy, hygiena a zásady uplatňovania hyg. požiadaviek v manikérskej činnosti, anatómia a fyziológia kože, anatómia nechtov, kožné choroby rúk, choroby nechtov, kĺby ruky, zariadenie pracoviska poskytujúceho manikérske služby, sústava manikérskych nástrojov, poranenia v manikúre, základné manikérske činnosti a úkony, pracovné postupy v manikúre.

Nechtové dizajnérstvo ako oblasť služieb starostlivosti o ľudské telo, hygiena v nechtovo – dizajnérskej činnosti,  základné techniky v nechtovom dizajnérstve, prístrojová mikro manikúra, gélová technika jednofázovým gélom, dvojfázovým gélom, trojfázovým gélom, práca s gélom pri spevňovaní nechtu, polygelová technika,akrylová technika, permanentná francúzska manikúra, zdobenie nechtov, činnosti a úkony zdobenia nechtov,  nové smery v nechtovom dizajne, základné otázky ekonomiky a práva, uplatňovanie zásad BOZP, technika vykonávania praktických úkonov a činností. Pre praktickú časť kurzu je potrebné si zabezpečiť modelku.

Spôsob ukončenia kurzu: záverečná skúška pozostávajúca z písomného testu a praktickej časti.

Spôsob ukončenia kurzu: písomná a praktická záverečná skúška

Maximálny počet osôb v kurze: 3

Časový rozsah: 284 vyuč. hod.(vyuč.hodina-45min.) 

Časový harmonogram je možné rozdeliť na ranné alebo poobedne hodiny aj vikendy.

V praktickej časti účastníci získajú množstvo praktických techník a zručností potrebných na výkon tejto profesie. 

Cieľová skupina

Osoby so záujmom získať odborné vedomosti a zručnosti potrebné pre výkon manikérskych služieb. Podmienkou získania akreditovaného osvedčenia je stredoškolské vzdelanie.


Poznámka k cene

Cena zahŕňa materiál spotrebovaný počas kurzu

Kontaktná osoba

Tatiana Jaroščiaková
0917255413
akreditovanekurzyzilina@gmail.com

Hodnotenie




Organizátor