Detail kurzu

Požiadavky HACCP

SGS SLOVAKIA

Popis kurzu

HACCP - Hazard Analysis and Critical Control Points - Systém analýzy rizika a stanovenia kritických kontrolných bodov je globáône najrozšírenejším systémom zameraným na zaistenie bezpečnosti potravín, vyvinutý primárne pre NASA, ktorá potrebovala zabezpečiť výrobu zdravotne bezchybných potravín pre kozmonautov. HACCP je tak nástrojom, ktorým sa zisťujú riziká súvisiace s výrobou, so skladovaním, s distribúciou a prípravou potravín vrátane nápojov a pochutín a ktorým sa určujú nevyhnutné opatrenia na zabezpečenie ich hygienickej bezpečnosti a zdravotnej neškodnosti formou kontrolných bodov, v ktorých možno uplatniť prvky riadenia.

Cieľom školenia je zavádzanie účinného HACCP do praxe.

Obsah kurzu

RÁMCOVÝ PROGRAM

  • 08.30 Registrácia účastníkov
  • 09.00 Požiadavky HACCP
  • 12.00 Obed
  • 12:30 Požiadavky HACCP, Diskusia
  • 14.30 Záver

Cieľová skupina

Široký okruh prevádzkovateľov potravinárskych prevádzok vo všetkých stupňoch potravinového reťazca.
Certifikát Osvedčenia - Požiadavky HACCP Poznámka k cene

cena zahŕňa: náklady na organizačné a odborné zabezpečenie kurzu, školiace materiály, vystavenie osvedčenia s 3-ročnou platnosťou v Sj a Aj

Kontaktná osoba

Lenka Hrabčáková
+421 918 508 338
lenka.hrabcakova@sgs.com

Hodnotenie




Organizátor



Ďalšie termíny kurzu
Termín Cena Miesto konania Zarezervovať