Detail kurzu

Permanentný make-up-Pudrové obočie

Marta Gažovičová - školiace stredisko Klenot

Popis kurzu

Permanentný make-up je prístrojová metóda zapracovania pigmentov do pokožky, ktorej cieľom je dosiahnuť pekný tvar obočia. Na rozdiel od microbladingu/čepielkovej metódy/ prístrojová metóda má dlhšiu trvácnosť, čo je 2-5 rokov. Pudrové obočie je vhodné pre klientky, ktoré uprednostňujú prirodzený vzhľad obočia.

Kurz je možné absolvovať individuálnou formou výučby, termín si môžte dohodnúť v školiacom stredisku, ponúkame možnosť aj cez víkend.

Obsah kurzu

Hygienické a bezpečnostné  zásady pri práci, Anatómia kože z hľadiska PMU, Riziká pri porušovaní integrity kože, Farebná typológia, Typy tváre v súvislosti s tvarom obočia, Pomôcky a prístroje pre PMU, Rozdelenie pigmentov, Indikácie a kontraindikácie PMU, Príprava klientky pred aplikovaním PMU, Technológia pri PMU, Starostlivosť o pokožku po prevedení PMU, Poradenstvo pre klientku.

Na kurz si potrebujete zabezpečiť modelku, prístroj a ostatné pomôcky si nemusíte nosiť,budú Vám poskytnuté.



Cieľová skupina

Kurz je určený pre kozmetičky, ktoré si chcú rozšíriť vedomosti a tým aj ponuku služieb o veľmi obľúbenú procedúru u svojich klientiek,ale aj pre získanie nových klientiek.
Certifikát Osvedčenie Poznámka k cene

V cene je zahrnutý materiál k výučbe, aj poradňa po skončení kurzu

Hodnotenie




Organizátor