Detail kurzu

ONLINE Kurz Artetetapie (4x2,5h), aj individuálny termín

ZIV s.r.o. - Združenie pre Integrálne Vzdelávanie

Popis kurzu

1. KURZ  ( 10h, 4x 2,5h, cena 80 eur, pre online kurz stačí ak máte papier a farbičky). Kurz v Galérii -  výtvarný materiál v cene kurzu. 

2. Individuálne termíny kurzu:   10h, cena 80 eur +50% uveďte prosím v prihláške že máte záujem o individuálny termín, lektorka sa vám ozve

Obsah kurzu

 Zážitkový, autorský, vyučuje sa touto formou iba v ZIV.  Kurz môžete absolvovať v skupine alebo aj individuálne. Pre individuálny kurz si dohodnete termín, ktorý vám vyhovuje.  Arteterapia uvoľňuje stres, naučí vás relaxovať, rozvíja kreativitu, pomáha rozumieť sebe samému, pomáha nájsť odpovede na vnútorné otázky, uvoľnuje bloky a traumy. Objavíte svoje skryté talenty, vlastnosti a túžby prostredníctvom maľovania vnútorných obrazov. ARTETERAPIA - spontánne maľovanie s hudbou, rozvíja kreativitu a schopnosť rozumieť vlastným emóciám a vnútorným obrazom umožňuje  objaviť skryté túžby,  zlepšuje vzťah so sebou samým a životom, podporuje sebaúctu.  Relaxačné maľovanie s hudbou je uvoľňujúce a preto je aj dobrou prípravou k maľbe. Obrazový jazyk je najstarším jazykom na svete.  Arteterapia  dáva možnosť pochopiť čo vlastne v živote chceme a ako sa cítime. Skupinová arteterapia podporuje komunikáciu, toleranciu a zlepšuje vzťahy, zároveň umožňuje každému členovi skupiny možnosť vyjadriť sa hravou formou.  Kurz je vhodný aj ako Teambuilding.

Chcete vedieť ako sa skutočne cítite, nie ako si myslíte, že to je, odstrániť nevedomé presvedčenia, ktoré blokujú prosperitu a dobré pocity? Potom je pre vás Arteterapia jedinečnou cestou do vnútra seba samého, cestou sebapoznania, svojich reakcií a túžob, cesta k rozvoju kreativity. Naučíte sa relaxovať s hudbou a farbami a zistíte, že vždy intuitívne siahnete po farbe a kreslíte tvary, ktoré najviac zodpovedajú vašim pocitom, naučíte sa pochopiť čo vám vaše podvedomie hovorí prostredníctvom vami namaľovaných obrazov. Rozumieť sebe samému je umenie, ktoré je nutné k tomu, aby sme rozumeli iným ľuďom a okolitému svetu. Vstúpte do sveta farieb, hudby a emócií a objavte svoje pravé ja. Uvoľnite traumy a objavte svoje túžby, talenty a svoju jedinečnú tvorivosť. Arteterapia uvoľňuje stres, naučí vás relaxovať, otvorí kreativitu, pomáha rozumieť vlastným pocitom a vnútorným obrazom, uvoľnuje bloky a traumy. Objavíte svoje skryté talenty, vlastnosti a túžby prostredníctvom maľovania vnútorných obrazov.   Lektorka je profesionálnou maliarkou a autorkou kníh o meditáciách vydaných doma aj v zahraničí (SR,Nemecko,USA).


Po absolvovaní prvého stupňa kurzu (4x2,5h) môžete pokračovať ďalej ďalším stupňom, v ponuke je 5 stupňov kurzu, vždy  v Galérii alebo online, aj individuálne.

Z obsahu: Dozviete sa, čo je to arteterapia, ako na nás pôsobí, čo všetko ňou môžeme v živote riešiť, prečo je vhodná pre každého a najmä pre zdravých ľudí, ktorí sa chcú o sebe viac dozvedieť a ujasniť si svoje pocity a vnímanie sveta. Naučíte sa  základné arteterapeutické techniky. Ako prepojiť hudbu a relaxáciu s aktívnym maľovaním. Budete hravou formou farbami a tvarmi, abstraktnou maľbou, škvrnami a pod. vyjadrovať svoje pocity a na záver sa naučíte klásť si otázky k svojím obrázkom, aby ste pochopili zmysel toho, čo ste namaľovali. Nakoniec poskladáme obrázky jednotlivých účastníkov a vytvoríme posledný obraz, ktorý si môžete odfotiť na pamiatku. Nemusíte vedieť maľovať a zažijete príjemné chvíle s hudbou, farbami a spolu s ostatnými účastníkmi sa dozviete viac o sebe samom, o obrazovej komunikácii a namaľujete si svoje originálne obrázky. Kurz je vedený ako skupinové maľovanie v príjemnom prostredí galérie.Všetok materiál a občerstvenie je zahrnuté v cene.


Program prvého cyklu:

 

1. lekcia: základy vizuálnej komunikácie, relaxácia s hudbou a farbami
2. lekcia: projekcia pocitov
3. lekcia: ako vnímam samého seba
4. lekcia: rozvíjanie sebaúcty
5. lekcia: zmysly a pohyb

Cieľová skupina

pre každého

pre firmy

zamestnanci a manažment

Kontaktná osoba

Ing. Iveta Slobodníková
+421 905 255 585
ziv@ziv.sk

Hodnotenie




Organizátor