Detail kurzu

ONLINE Kurz Relaxačné techniky a Mentalizmus (3h), aj individuálne

ZIV s.r.o. - Združenie pre Integrálne Vzdelávanie

Popis kurzu

Základy klasického mentalizmu, relaxačné techniky, koncentrácia a vizualizácia,mentálna a emocionálna energia, sila mysle a kreatívna vizualizácia.

Kurz Relaxačné techniky a  mentalizmus rozvíja duševné a mimozmyslové schopnosti, naučí vás ako účinne hlboko relaxovať a regenerovať myseľ aj telo, uvolniť myšlienky, preladiť emócie, techniky vizualizácie, koncentrácie, mentalizmu a tvorby reality, zamerať mentálnu a emocionálnu energiu na dosiahnutie želanej reality. Je vhodný pre každého aj manažérov, rozvíja manažérske zručnosti softskills.

Informácie o kurze

Z obsahu: Techniky relaxácie, dýchanie, uvolnenie tela a mysle. História klasického mentalizmu, veda a výskum, nové prístupy a techniky, relaxačné techniky a techniky klasického mentalizmu, koncentrácia, vizualizácia, mentálna a emočná energia v tvorbe reality, kvantový vesmír, holografický vesmír. Trojhodinový kurz obsahuje relaxačné techniky, mentálne cvičenia a techniky klasického mentalizmu pre rozvoj koncentrácie, vizualizácie, kreativity a psychickej sily.

Obsah kurzu

  • relaxačné techniky, uvoľnenie mysle, ako dosiahnuť stav hlbokej relaxácie
  • história a súčasnosť mentalizmu, noetická veda, výskum vedomia
  • mentalizmus a tvorba reality, metódy, techniky a postupy
  • nácvik koncentrácie, vizualizácie, prenos myšlienok a obrazov, premietanie vedomia, zameranie psychickej a emočnej energie a iné cvičenia pre rozvoj psychickej sily
  • techniky kreatívnej vizualizácie, kvantový vesmír

Absolventov pozveme na špeciálne workshopy ako formu vyššieho vzdelávania. Doporučujeme aj zážitkové workshopy MP.

Fantázia a tvorivosť sú prirodzené vlastnosti dieťaťa. Každé dieťa verí, že môže byť, čím chce a vie si to aj predstaviť. Z histórie sú známe mnohé geniálne osobnosti s fantáziou, ktoré pomohli pokroku v dejinách ľudstva. Ako sa dá pozitívne tvoriť a ovplyvňovať realita? Každou svojou myšlienkou, každou predstavou a emóciou, aj negatívnou, tvoríme vlastnú realitu. Náš život odráža naše myšlienky a pocity. Vesmír je frekvenciou, energiou, myšlienka, obraz a emócia spúšťaju sled udalostí. Naučíme vás ako vedome usmerniť svoju duševnú energiusmerom  k želanej realite.

 

Kontaktná osoba

Ing. Iveta Slobodníková
+421 905 255 585
ziv@ziv.sk

Hodnotenie




Organizátor