Detail kurzu

KVASkujeme zdravo od A po Z

L.L.E.W. s. r. o. - Fit Bio Eco

Popis kurzu

Absolvovaním nášho kurzu získate 100% návod, vďaka ktorému si dokážete sami doma kedykoľvek založiť kvas a upiecť z neho zdravý a kvalitný chlieb.

Obsah kurzu

Pre koho je kurz určený:

Pre úplných začiatočníkov ale aj pre pokročilých, ktorí chcú kváskovať ako profíci.

 

Čo sa na kurze naučíte:

Absolvovaním nášho kurzu získate 100% návod, vďaka ktorému si dokážete sami doma kedykoľvek založiť kvas a upiecť z neho zdravý a kvalitný chlieb.

Počas videokurzu si pod vedením lektorky Janky prejdete celým procesom prípravy zdravého chlebíka:

  1. Založenie rozkvasu/štartéra
  2. Prvá fáza kysnutia chleba – miesenie cesta
  3. Druhá fáza kysnutia- stáčanie do ošatky
  4. Pečenie

Počas kurzu sa tiež dozviete, aká múka je na kváskovanie tá najvhodnejšia. Ujasníte si základné pojmy, ktoré sa pri kváskovaní používajú. Janka vás tiež upozorní na časté chyby, ku ktorým počas kváskovania a pečenia chleba dochádza, a na oplátku vám poskytne praktické tipy a triky ako s kvasom a chlebom pracovať vo váš prospech.

Janka sľubuje, že ak budete presne dodržiavať jej návod, ktorý vám ponúka, tak sa vám chlieb zaručene vydarí.

K videokurzu získavate ZADARMO aj originálne pdf podklady s návodmi a receptami z dielne Janky Gio Fox.

Základné pomôcky pre pečenie s kvasom:

Kvalitná eko/bio múka (Prazrnko)

Ražný kvas

Ošatka

Škrob

Ostatné ingrediencie podľa receptu (voda, rasca, soľ)


Cieľová skupina

Pre úplných začiatočníkov ale aj pre pokročilých, ktorí chcú kváskovať ako profíci.


Poznámka k cene

v cene je zahrnutý opakovaný prístup ku kurzu na obdobie 1 rok, originálne recepty a celý návod na prípravu chlebíka

Hodnotenie




Organizátor