Detail kurzu

Posilnite si svoju empatiu

BPM Slovakia, s.r.o.

Popis kurzu

Vítame Vás na podujatí, na ktorom preskúmame našu schopnosť budovať väzby medzi nami a druhými ľuďmi. Empatia nie je len “schopnosť” vcítiť sa do emócií druhého človeka. Ide o komplexnú zručnosť, ktorá nám umožňuje vytvárať vzťahy s druhými, rozumieť ich správaniu a motivácii a adekvátne na to reagovať. Empatia odbúrava naše komunikačné bariéry, umožňuje nám lepšie spoznať a pochopiť druhých ľudí, pomáhať im nachádzať riešenia, povzbudzovať a podporovať ich, prežívať s nimi ich radosti i starosti.

Empatia je dôležitou súčasťou emočnej inteligenciu, je nezávislá na našom IQ,  dá sa posilňovať ale takisto, ak sa jej nevenujeme, môžeme túto schopnosť strácať. Svojím empatickým správaním vyvolávame u druhých pocit, že sú vypočutí, ocenení a rešpektovaní a tak sa, vďaka empatii, môžeme stať lepšími priateľmi, vedúcimi, partnermi, deťmi a rodičmi.

Obsah kurzu

Na našom kurze budeme hľadať odpovede na otázky:

- Čo je to empatia a ako sa prejavuje v našom živote ,
- Aké benefity nám empatia do života prináša,
- Aké stratégie na rozvoj empatie existujú,
- Ako si môžeme svoju empatiu posilniť - praktické tipy a návody
- Aká je úroveň našej empatie?

Online kurz sa uskutoční formou webinára. Na to, aby ste sa ho mohli zúčastniť z pohodlia Vášho domova alebo kancelárie budete potrebovať internetové pripojenie a počítač. Webinár je pripravený tak, aby bol praktický a reflektoval Vaše aktuálne potreby a otázky. Začíname o 10.00 hod. Plánované ukončenie kurzu je o 14:00 hod.

Cieľová skupina

Online kurz sme pripravili tak, aby bol praktický a reflektoval Vaše aktuálne potreby a otázky. Najviac si zo stretnutia odnesú tí, ktorí nechcú len počúvať, pretože nejde len o prednášku. Online kurz  je vedený interaktívnym spôsobom (mix teórie a cvičení). Pracujeme v uzatvorených skupinách, čo znamená, že z podujatia sa nezhotovuje záznam a nesprístupňuje sa verejnosti.

Certifikát Absolvovaním tréningu získa každý účastník certifikát, ktorý vydáva spoločnosť BPM Slovakia s.r.o., ihneď po ukončení na mieste konania tréningu.

Kontaktná osoba


0905172880
bpm@bpm-educat.com

Hodnotenie




Organizátor