Detail kurzu

PRIJÍMANIE ZMIEN S ÚSMEVOM - tréning zvládania zmien

THE BEST TEAM s.r.o.

Popis kurzu

"Máte radi zmeny?" Keď táto otázka zaznie na tréningu, tak najčastejšou odpoveďou je: "Keď je tá zmena k lepšiemu, tak áno". Lenže nie všetky zmeny sú na prvý pohľad k tomu lepšiemu. Naviac zmena zo sebou prináša  STRACH. Strach z neznámeho. A preto sa zmenám veľa ľudí bráni. A pritom stačí zmeniť uhol pohľadu. Ako začať vnímat zmeny ako príležitosť, čo pri zmene prirodzene zažívame, akými fázami prechádzame, ako sa zo zmien dokonaca radovať - to všetko sa dozviete na tréningu Príjímanie zmien s úsmevom. 

Obsah kurzu

ČO SA NA TRÉNINGU DOZVIETE?

  • prečo sa zmenám veľa ľudí bráni
  • ako prijímajú zmeny rôzne typy ľudí
  • čo v ľuďoch zmeny vyvolávajú
  • ako vnímať zmeny ako príležitosť
  • čo je to sloboda voľby
  • ako zmeny realizovať u svojho tímu
  • 3 piliere úspešného zavádzania zmeny


PRÍNOSY PRE VÁS:

Zmeníte uhol pohľadu na význam a prínos zmien. Začnete vnímat aj nečakané zmeny ako príležitosť k rozvoju. Posilníte svoju schopnosť úspešne zavádzať zmeny vo vašej firme či tíme.


Dĺžka tréningu: 1 deň

Forma: interaktívna s vysokým podielom praktických - zážitkových úloh 

Počet ľudí: firemné tímy do 12 osôb

Termín a miesto: po dohode so zadávateľom


LEKTORI:

PAVLÍNA PELCOVÁ - zakladateľka vzdelávacej spoločnosti THE BEST TEAM s.r.o. Certifikovaná lektorka a koučka. Špecializuje sa na oblasť komunikácie, manažmentu, predaja, sebarozvoja a manažérsky koučing. Spoluautorka desiatok vzdelávacích a rozvojových programov pre slovenské, české a korporátne spoločnosti. Spoluautorka projektu Online Kouč. V oblasti vzdelávania dospelých pôsobí od roku 1998.

JURAJ PELC - zakladateľ vzdelávacej spoločnosti THE BEST TEAM s.r.o. Certifikovaný lektor. Špecializuje sa na oblasť predaja, komunikácie, manažmentu a sebarozvoja. Spoluautor desiatok vzdelávacích a rozvojových programov pre slovenské, české a korporátne spoločnosti. Spoluautor projektu Online Kouč - vzdelávanie z pohodlia domu alebo kancelárie. V oblasti vzdelávanie dospelých pôsobí od roku 1998.

www.thebestteam.sk


Certifikát Absolventi obdržia certifikát o absolvovaní kurzu.
Hodnotenie




Organizátor