Detail kurzu

PREDÁVAM S ÚSMEVOM - tréning obchodných zručností pre predajcov (pre firemné tímy)

THE BEST TEAM s.r.o.

Popis kurzu

Zákazník si veľakrát nepamätá, čo si kupoval, ale rozhodne vie, ako sa pri tom cítil. Kto môže jeho pocity najviac ovplyvniť? Predajca. Predajca k spokojnosti zákazníka prispieva veľkou mierou. Spokojný zákazník = opakovaný nákup + šírenie dobrého mena spoločnosti. A to už stojí za to venovať sa predajcom a prezradiť im tipy, ako aj náhodných návštevníkov premeniť na spokojných a verných zákazníkov. To všetko sa predajcovia naučia na tréningu obchodných zručností.

Obsah kurzu

ČO SA NA TRÉNINGU DOZVIETE?

- ako predajcu vidí zákazník

- že pri predaji hrajú hlavnú rolu emócie

- spoznáte jednoduchú štruktúru rozhovoru

- ako zákazníka nenásilne osloviť a zaujať

- prečo a ako viesť rozhovor otázkami

- že zákazníka presvedčia výhody

- ako dôležitý je doplnkový predaj

- že predaj uzatvára predajca

- ako jednať s rôznymi typmi zákazníkov

PRÍNOSY PRE VÁS:

Vzrastie vaša sebadôvera pri obchodnom rozhovore. Naučíte sa oslovovať zákazníka nenásilne, prirodzene a hlavne účinne. Dokážete hovoriť rečou vášho zákazníka. Vďaka jednoduchej štruktúre skrátite čas u zákazníka a zvýšite úspešnosť pri predaji. Prestanete sa obávať námietok a odmietnutia. Obľúbite si obchodovanie.


Tréning realizujeme pre firemné tímy formou interaktívneho trojhodinového webinára vedeného skúsenými lektormi v termíne a čase dohodnutého s klientom.  Cena obsahuje webinár v dĺžke 3 hodiny pre firemný tím do 12 osôb.

Účastníci potrebujú iba počítač a vhodné internetové pripojenie. 

LEKTORI:

PAVLÍNA PELCOVÁ - zakladateľka vzdelávacej spoločnosti THE BEST TEAM s.r.o. Certifikovaná lektorka a koučka. Špecializuje sa na oblasť komunikácie, manažmentu, predaja, sebarozvoja a manažérsky koučing. Spoluautorka desiatok vzdelávacích a rozvojových programov pre slovenské, české a korporátne spoločnosti. Spoluautorka projektu Online Kouč. V oblasti vzdelávania dospelých pôsobí od roku 1998.

JURAJ PELC - zakladateľ vzdelávacej spoločnosti THE BEST TEAM s.r.o. Certifikovaný lektor. Špecializuje sa na oblasť predaja, komunikácie, manažmentu a sebarozvoja. Spoluautor desiatok vzdelávacích a rozvojových programov pre slovenské, české a korporátne spoločnosti. Spoluautor projektu Online Kouč - vzdelávanie z pohodlia domu alebo kancelárie. V oblasti vzdelávania dospelých pôsobí od roku 1998.

www.thebestteam.sk



Cieľová skupina

Predajcovia, maloobchodní predajcovia, vedúci maloobchodných predajcov.
Certifikát Absolventi obdržia certifikát o absolvovaní kurzu. Poznámka k cene

Cena obsahuje webínár v dĺžke 3 hodiny pre firemný tím do 12 osôb.

Hodnotenie




Organizátor