Detail kurzu

Emočná inteligencia - ako zvládať emócie, výkonnosť pod tlakom a lepšie porozumieť druhým )

BPM Slovakia, s.r.o.

Popis kurzu

"Život je 10 % čo sa mi prihodí a 90 % ako na to reagujem." Charles Swindoll

Cieľom nášho online kurzu je predstaviť účastníkom význam, prejavy a spôsoby rozvoja emočnej inteligencie v každodennom živote. Často si to neuvedomujeme, ale emócie sú to, čo najviac ovplyvňuje našu komunikáciu a naše rozhodnutia, určujú naše potreby, pomáhajú nám rozumieť sebe a druhým. Ak vieme, ako naše emócie zvládať správnym spôsobom, dokážeme adekvátne reagovať na dianie okolo nás a mať svoj život pod kontrolou.

Obsah kurzu

Počas kurzu sa dozviete čo to emočná inteligencia je, aký význam má v našich životoch, prečo sú emócie dôležité pre naše rozhodnutia, ako funguje náš mozog, prečo vysoké IQ nezaručuje, že človek dosiahne v živote spokojnosť a úspech a mnoho ďalších zaujímavých vecí. Budeme sa rozprávať ako sa emočná inteligencia prakticky prejavuje a akým spôsobom si ju môže každý z nás rozvíjať. Webinár je pripravený tak, aby bol praktický a reflektoval Vaše aktuálne potreby a otázky. Obsah:
  • Definícia a úloha emočnej inteligencie v našom živote.
  • Prejavy emočnej inteligencia v našom živote.
  • Spôsoby rozvoja emočnej inteligencie.
  • Užitočné stratégie zvládania emočne náročných situácií.
  • Diskusia, rozbor úloh a cvičení


Na to, aby ste sa ho mohli zúčastniť z pohodlia Vášho domova alebo kancelárie budete potrebovať internetové pripojenie a počítač. Online kurz je pripravený tak, aby bol praktický a reflektoval Vaše aktuálne potreby a otázky. Začíname o 10.00 hod. Plánované ukončenie kurzu je o 14:00 hod. 


Každý účastník svojou účasťou na live prednáške získa pracovné materiály (prezentáciu). Organizačné a prístupové informácie do našej školiacej miestnosti Vám zašleme 24 hodín pred začatím podujatia.


Pre koho je tento webinár určený?

Online kurz sme pripravili tak, aby bol praktický a reflektoval Vaše aktuálne potreby a otázky. Najviac si zo stretnutia odnesú tí, ktorí nechcú len počúvať, pretože nejde len o prednášku. Online kurz  je vedený interaktívnym spôsobom (mix teórie a cvičení). A keďže sa  skutočné a trvalé zmeny rodia v našom vnútri, buďte pripravení na to, že doň hlboko načriete. Pracujeme v uzatvorených skupinách, čo znamená, že z podujatia sa nezhotovuje záznam a nesprístupňuje sa verejnosti.

Absolvovaním online tréningu získa každý účastník certifikát, ktorý vydáva spoločnosť BPM Slovakia s.r.o.
Certifikát Absolvovaním online tréningu získa každý účastník certifikát, ktorý vydáva spoločnosť BPM Slovakia s.r.o.

Kontaktná osoba


0905172880
bpm@bpm-educat.com

Hodnotenie




Organizátor