Detail kurzu

ONLINE KURZ Ako si zvýšiť a udržať osobnú efektivitu pri práci z domu (home office time management)

BPM Slovakia, s.r.o.

Popis kurzu

S prácou z domu máme skúsenosti už 20 rokov. Vyskúšali som jej rôzne formy a kombinácie, uznávame jej  výhody a poznáme jej zákutia. Vždy nás ale vie prekvapiť. Prečo? Situácia a podmienky sú totiž vždy iné. Nič nie je také ako včera, a zajtrajšok nebude rovnaký ako dnešok. Pracovať z domu je výzvou, ktorá vyžaduje veľa improvizácie, ale aj tu existujú pravidlá, ktoré viac-či menej platia vždy.

V tomto kurze som sa rozhodla venovať predovšetkým:

Duševnej a fyzickej pohode – ako si ju vytvoriť a udržať v domácom prostredím. Ako sa naladiť na ten správny pracovný mód, aj keď Vás očami nestrážia a  na krk nedýchajú šéfovia alebo kolegovia (väčší problém, ako sme si mysleli, pravda?).

Ako motivovať samého seba – lebo nie vždy pracujeme na tom, čo sa nám páči alebo čo nás baví. No a keď si už naladíme naše vnútro a sme ochotní svoju energiu vynaložiť, treba vedieť aj čo urobiť a v akom poradí. Predstavím Vám spôsoby ako si určiť  prirority, a ako si vypracovať efektívne pracovné zoznamy. 

Dozviete sa, čo je to prokrastinácia – nasa vycibrená zručnosťou robiť všetko možné, len aby sme sa vyhli tomu čo by sme robiť mali a ako s ňou bojovať v domácom pracovnom prostredí.

Dôležitou súčasťou budú tiež tipy ako komunikovať na diaľku, zdieľať svoje pocity, slová, prácu, nádeje a tiež obavy.  Aj keď sa nemôžeme stretávať existuje množstvo skvelých technológií a nástrojov, ktoré nám pomôžu ostať v spojení.

Kurz sme pripravili pre všetkých, ktorí chcú dosiahnuť  viac za kratší čas, s menšou námahou a s primeraným množstvom zvládnuteľného stresu.

Verím, že prispeje k tomu, po čom všetci túžime. Byť šťastní, dosiahnuť svoje ciele, sny a túžby a viesť spokojný a zmysluplný život.

Je jednoduché, ostať zaseknutý a paralyzovaný, práve v takýchto časoch, keď nikto nevie, čo nás čaká.  Ale jediná vec, ktorú môžeme urobiť, je  pripraviť sa čo najlepšie a prispôsobiť sa novým podmienkam.  Tak poďme na to.

Obsah kurzu:

Úvod k problematike domácej práce.

1. Vytvorte si duševnú pohodu.

2. Vyrušenia a ďalšie nástrahy domácej práce (ako ich eliminovať).

3. Vysporiadajte sa s odkladaním práce na neskôr (prokrastinácia).

4. Tvorba akčného plánu a stanovovane priorít.

5. Sebamotivácia.

6. Komunikácia na diaľku.

  Účastník kurzu získa: učebné materiály: e-book + pracovný zošiť s cvičeniami + 6 videí, ktoré mu budú sprístupnené po prihlásení sa na kurz a uhradení zálohovej faktúry. Využite aktuálnu 50 % zľavu ceny kurzu 18,00 euro (pôvodná cena je 36,00 euro s DPH) a ktorá platí do 6. apríla 2020.

Pre viacerých záujemcov z jednej spoločnosti ponúkame individuálne zľavy.

Kurz obsahuje praktické rady a tipy a je vhodný pre všetkých, ktorí pracujú z domu.

Obsah kurzu

Cieľová skupina

Všetci, ktorí pracujú z domu.

Kontaktná osoba


0905172880
bpm@bpm-educat.com

Hodnotenie




Organizátor