Detail kurzu

Tvorba a manažment projektov

Univerzita Mateja Bela

Popis kurzu

Hlavným cieľom kurzu je priblížiť tvorbu a manažment projektov ako efektívny nástroj dosahovania rôznorodých cieľov. Kurz praktickým prístupom rozvinie kompetencie a zručnosti absolventov kurzu pre ich úspešné podávanie a realizáciu projektov.


Obsah kurzu

Obsah kurzu: Základná terminológia a rôzne možnosti využitia tvorby a manažmentu projektov, vyhľadanie vhodnej grantovej schémy a výzvy, príprava projektu – zámer, ciele, aktivity, výstupy, príprava rozpočtu projektu. Podrobný opis projektu. Prezentácia a obhajoba projektu. Implementáciu projektu. Ukončenie projektu, správy pre poskytovateľov grantu.

Po absolvovaní kurzu budú absolventi mať predstavu, kde a ako môžu hľadať vhodné grantové schémy. Budú schopní formulovať svoje zámery a ciele tak, aby projekt zaujal a bol úspešný pri hodnotení. Budú vedieť naplánovať aktivity v projekte, jednotlivé výstupy a dopad samotného projektu na odbornú či laickú verejnosť. Budú vedieť vytvoriť vhodný rozpočet projektu a formulovať ostatné časti návrhu projektu.

Cieľová skupina

Kurz je určený všetkým ľuďom, ktorí majú záujem pripraviť projekt a získať tak finančné prostriedky od rôznych poskytovateľov grantov na úspešnú realizáciu svojich ideí.
Certifikát Osvedčenie o absolvovaní záujmového vzdelávania

Kontaktná osoba

Štefániková Jana
+421 907 790 706
kurzy@umb.sk

Hodnotenie




Organizátor