Detail kurzu

Work-life balance

Univerzita Mateja Bela

Popis kurzu

Stále na nič nemáte čas? Nič nestíhate? Ste z toho v strese? Chcete zvýšiť svoju produktivitu? Chcete si dopriať viac času? Efektívnym plánovaním, riadením svojho času a flexibilným reagovaním na stresové situácie zvýšite svoje šance v ďalších výzvach svojho života – v práci, v súkromí a všeobecne vo vzťahoch so svojím okolím. Cieľom kurzu je zážitkovou formou získať poznatky o strese, jeho príčinách a dôsledkoch, o možnostiach jeho zvládania a tiež naučiť sa efektívne zvládať stresové situácie a efektívne manažovať svoj čas.

Obsah kurzu

Obsah kurzu: stres, identifikácia vlastných stresorov, Typy stresových situácií, Krátke relaxačné cvičenia a aktivačné techniky, Efektívna organizácia času, Stanovenie si cieľov, Krivka koncentrácie, výkonnosti a biorytmusu, Zlodeji času a eliminácia.

Absolvent kurzu: Získa vedomosti, schopnosti na identifikovanie a zlepšenie nedostatkov v plánovaní svojho času. Implementovaním poznatkov postrehne zreteľnú úsporu času a bude schopný riadiť svoje reakcie na okolie viac uvedomele. Zvládne špecifikovať príčiny a prejavy stresu u seba a zvoliť efektívne copingové stratégie na jeho zvládnutie. Na základe týchto zručností bude absolvent výkonnejší, pokojnejší v pracovnom aj súkromnom živote tzv. work-life balance.


Certifikát Osvedčenie o absolvovaní záujmového vzdelávania

Kontaktná osoba

Štefániková Jana
+421 907 790 706
kurzy@umb.sk

Hodnotenie




Organizátor