Detail kurzu

Verejné obstarávanie v roku 2020 (legislatívne novinky a aplikačná prax) - JUDr. Peter Kubovič

Poradca podnikateľa, spol. s r.o.

Popis kurzu

Od 1. 1. 2019 je účinná „veľká“ novela zákona o verejnom obstarávaní. O tom, ako vyzerá prax po viac ako roku, aké sú aktuálne podmienky účasti a náležitosti zmluvy, ako aj ďalšie praktické informácie o tom, na čo si treba dávať pozor a na čo nezabudnúť, sa dozviete na školení s Petrom Kubovičom – bývalým zamestnancom Úradu pre verejné obstarávanie a odborníkom na danú problematiku s viac ako 12-ročnými skúsenosťami.

 

Lektor sa počas programu zameria na celý proces verejného obstarávania – od základov až po samotnú aplikačnú prax, v rámci ktorej nezabudne venovať pozornosť stále horúcej téme „zákaziek, ich rozdeleniu a ich nedovolenému deleniu“, vďaka čomu si prídu na svoje nielen začiatočníci, ale aj účastníci s pokročilými vedomosťami z problematiky verejného obstarávania.

Obsah kurzu

Program

Zákazky a ich rozdelenie – nedovolené delenie zákaziek (stále aktuálna téma plná otáznikov a nástrah)

Podmienky účasti, ich určovanie a na čo si treba dávať pozor

Zmluva – výsledok verejného obstarávania – najdôležitejší prvok – na čo nezabudnúť

Proces – je síce zložitý, avšak pár krokov a ste v „hre“

Čo sa hodnotí a čo radšej nie

A mnoho ďalšieho

 

HARMONOGRAM:
08.30 – 09.00 prezentácia účastníkov školenia
09.00 – 11.00 prednáška
11.00 – 12.00 obedňajšia prestávka
12.00 – 15.00 prednáška spojená s diskusiou

 

Účastnícky poplatok obsahuje cenu 1-dňového školenia, organizačné náklady, pracovné materiály, teplý obed.

Účastníci seminára v hoteli Saffron môžu využiť parkovanie v areáli hotela alebo na podzemnom parkovisku za zľavnenú cenu 8 eur na celý deň.

Úhradu účastníckeho poplatku je potrebné realizovať do 3 pracovných dní od vystavenia zálohovej faktúry (príp. proforma faktúry), najneskôr však 3 pracovné dni pred konaním školenia.


LEKTOR ŠKOLENIA: JUDr. Peter Kubovič

Vedúci útvaru verejného obstarávania, Mesto Trnava

Ako zamestnanec Úradu pre verejné obstarávanie (viac ako 10 rokov) je plne oboznámený s rozhodnutiami a výstupmi tohto ústredného orgánu štátnej správy. Lektor je ďalej oboznámený s problematikou obstarávania pri čerpaní nenávratnej finančnej pomoci EÚ, rozhodnutiami Súdneho dvora EÚ, ako aj slovenských súdov. Patrí medzi jedného zo spolutvorcov zákona č. 343/2015 Z. z. a viacerých predchádzajúcich noviel predošlého zákona o verejnom obstarávaní. Bol prednášateľom a lektorom Úradu pre verejné obstarávanie pri množstve vzdelávacích podujatí, konferenciách a seminároch. Bol členom viacerých pracovných skupín zameraných na problematiku verejného obstarávania. V roku 2017 kandidoval na post predsedu Úradu pre verejné obstarávanie, kde sa pri každej voľbe dostal do užšieho výberu v odbornom hodnotiacom kole.

Poznámka k cene

Účastnícky poplatok obsahuje cenu 1-dňového školenia, organizačné náklady, pracovné materiály, teplý obed.

Hodnotenie




Organizátor