Detail kurzu

Zvýhodnený balík č. 3 Základný kurz bezpečnostných technikov, Základná odborná príprava technikov požiarnej ochrany a Kurz "LEKTOR"

BE-SOFT a.s.

Popis kurzu

Kurz je určený pre pracovníkov, ktorí budú vykonávať funkciu bezpečnostného technika. Kurz realizujeme kombinovanou formou prezenčného a dištančného štúdia e-learningom. Cieľom kurzu je oboznámiť účastníkov s legislatívnymi predpismi v oblasti BOZP, s ich povinnosťami vyplývajúcimi z týchto predpisov a naučiť ich vypracovať požadovanú dokumentáciu BOZP.

Hlavným cieľom základnej odbornej prípravy technika požiarnej ochrany je získanie teoretických vedomostí, praktických skúseností a aplikačných postupov, ktoré sú potrebné na riadny výkon funkcie technika požiarnej ochrany a pripraviť ich na plnenie úloh vyplývajúcich z § 9 odseku 2 zákona č. 314/2001 Z.z.

Kurz „Lektor“, ktorý je určený pre osoby pôsobiace ako lektori, alebo osoby so záujmom pôsobiť ako lektori vo vzdelávaní dospelých a je zameraný na výcvik lektorských zručností. Je určený tiež bezpečnostným technikom, technikom požiarnej ochrany, vedúcim zamestnancom a ostatným záujemcom o lektorskú spôsobilosť v oblasti vzdelávania dospelých. Osvedčenie o absolvovaní lektorského kurzu sa vyžaduje ako jedna z podmienok na vydanie oprávnenia na vykonávanie výchovy a vzdelávania v zmysle § 27 ods. (4) ods. 1 zákona č. 124/2006 Z. z. Kurz „Lektor“ je akreditovaný MŠ SR a jeho rozsah je 100 hodín, z toho prezenčne 48 hodín a dištančne 52 hodín.

Obsah kurzu

Zvýhodnený balík č. 3 Základný kurz bezpečnostných technikov, Základná odborná príprava technikov požiarnej ochrany a Kurz "LEKTOR"



Cieľová skupina

Kurz je určený pre tých ľudí, ktorí majú záujem stať sa bezpečnostným technikom a technikom požiarnej ochrany.

Kontaktná osoba

Jana Semanová
0903 806 673
semanova@besoft.sk

Hodnotenie




Organizátor