Detail kurzu

ONLINE Príprava na preskúšanie odbornej spôsobilosti na výkon epidemiologicky závažných činností - hygienické minimum

BE-SOFT a.s.

Popis kurzu

Školenie je určené pre

  • každého pracovníka v potravinárstve, ktorý nemá odborné vzdelanie stredoškolské alebo vysokoškolské v príslušných smeroch v zmysle Vyhlášky MZ SR č. 585/2008 Z.z. v platnom znení
  • záujemcov o prácu v potravinárstve
  • záujemcov o podnikanie v potravinárstve

Obsah kurzu

  • Legislatíva SR a EÚ platná pre potravinárske prevádzky
  • Základné hygienické požiadavky na predaj, skladovanie, manipuláciu a uvádzanie potravín do obehu
  • Základné požiadavky na osobnú a prevádzkovú hygienu
  • Plány HACCP, prevádzkový poriadok a sanitačný program
  • Základné hygienické požiadavky na nakladanie s odpadmi
  • Základné legislatívne požiadavky na potravinárske prevádzkarne
  • Epidemiologicky závažné činnosti
  • Dezinfekcia, dezinsekcia, deratizácia (regulácia živočíšnych škodcov)
  • Povinnosti pracovníkov potravinárskej prevádzky, zdravotná a odborná spôsobilosť

 

Cieľová skupina

Potravinárstvo

Kontaktná osoba

Jana Floryková
0911 650 107
florykova@besoft.sk

Hodnotenie




Organizátor