Detail kurzu

Kurz Gastronómie / pre pozície - (prevádzkár, F&B manažér, kuchár, čašník, obchodák, recepčný)

Z&T PRO Solutions s.r.o.

Popis kurzu

                                                                        Gastronómia (teória + prax)

Ponúkame odborné poznatky a zručností nevyhnutných k výkonu povolaní prevádzkára, animátora, kuchára, čašníka a všetkých zvyšných pozícií v oblasti gastronómie. Predovšetkým poskytujeme silno praktické znalosti z ponúkaných pozícií z gastronómie.

Kladieme dôraz na:

  • organizácia reštauračného stravovania a vedenie týmu ľudí
  • psychológiu obsluhy a predaja
  • základné a pokročilé poznatky z etikety, spôsoby jednania, správania a vystupovania ( možnosť vyskúšať (aj v praxi)
  • výpočty prípravy jedál
  • postupy prípravy jedál možnosť vyskúšať (aj v praxi)
  • vytváranie animačných programov

Obsah kurzu

Vysvetlenie a využitie v praxi:

  • manažovanie prevádzky, motivácia a školenie zamestnancov
  • psychológia obsluhy a predaja
  • technologické postupy prípravy jedál
  • komunikácia a prezentovanie služieb zákazníkom (stolovanie, obsluha)
  • zhrnutie a teoretickej a praktickej časti


                          Pri žiadosti o akreditáciu je potrebné to vopred oznámiť vzhľadom na iný priebeh školenia.

Cieľová skupina

  • osoby (zamestnaní alebo nezamestnaní), ktorí sa chcú uplatniť v profesii.
  • osoby ktorú chcú rozšírenie kvalifikácie v spomínaných odboroch
  • pre tých, ktorí chcú začať podnikať ako SZČO v reštauračných a pohostinských službách, v cestovnom ruchu a turizme


Miesto a termín školení dokážeme prispôsobiť Vašim požiadavkám, buď priamo v našich priestoroch alebo priamo u klienta.

Certifikát Za doplatok poskytujeme aj osvedčenie o kurze Poznámka k cene

Školenia sa realizujú po celom SR aj v zahraničí

Hodnotenie




Organizátor



Ďalšie termíny kurzu
Termín Cena Miesto konania Zarezervovať