Detail kurzu

Popis kurzu

Absolvent vzdelávacieho programu pozná metódy a postupy vzdelávania dospelých, lektorských zručností, skupinovej dynamiky a metód skupinovej práce. Dokáže efektívne viesť pripravený program v oblasti komunikácie, alternatívneho riešenia konfliktov. Je spôsobilý reflektovať skupinové procesy a vlastný lektorský potenciál a limity v práci s ľuďmi. Pozná model interaktívnej skupinovej práce a je si vedomý náročných situácií tréningového procesu. Dokáže vytvoriť, efektívne viesť a vyhodnotiť vzdelávací program v oblasti komunikácie, alternatívneho riešenia konfliktov.

Obsah kurzu

Ukončenie: Osvedčenie s celoštátnou platnosťou

Trvanie: 100 hod. /kombinovaná forma výučby (online + prezenčne v poobedných hodinách)

I. Termín: 03.06. 2024 o 17:00 – 20:00 hod. (online)
Daný termín označuje len dátum prvého stretnutia, ďalšie termíny sa dohodnú na prvom stretnutí v rámci skupiny s lektorom.

Miesto: Inštitút vzdelávania a osobnostného rozvoja, Slowáckeho 5A, Bratislava

Cieľová skupina

Kurz je určený predovšetkým jednotlivcom, ktorí majú záujem pôsobiť ako lektori vo vzdelávaní dospelých v rôznych odborných a akreditovaných kurzoch. Kurz je vhodný pre uchádzačov, ktorí potrebujú preukázať lektorskú spôsobilosť (elektrotechnici, BOZP a PO, Národný inšpektorát práce, Ministerstvo školstva).
Certifikát certifikát s platnosť SR

Kontaktná osoba


0950430430
office@ivorsk.sk

Hodnotenie




Organizátor