Detail kurzu

KURZ predaja, marketingu a manažmentu...

Z&T PRO Solutions s.r.o.

Popis kurzu

                                                                                       Manažment / Marketing
Chcete sa naučiť alebo zdokonaliť ako prezentovať seba, organizáciu či svoje nápady a diela? Chcete zaujať a získať si publikum na svoju stranu? Potom je kurz prezentačných zručností ušitý priamo pre Vás. Naučíme Vás na ňom ako reagovať počas prezentácie na neočakávané otázky, a predovšetkým ako sa tváriť pri komunikácii a prezentácii. 

Miesta a termín školení dokážeme prispôsobiť Vašim požiadavkám, aj v prípade ak sa jedná o online-školenie (termíny sú orientačné).
                                                              Osobná / firemná identita

Určite máte tiež profil na Facebooku, Youtube, Linkedine, Instagrame a neviete, či o sebe vysielate to správne posolstvo? Schopnosť výnimočne dobrej prezentácie a vystupovania sú základným kameňom úspechu. Budete schopný lepšie ovplyvňovať ostatných prostredníctvom svojho prejavu a zlepšíte tým svoj imidž , renomé a prestíž. Poskytujeme aj vnútrofiremné vzdelávanie v oblasti koučingu, zavádzanie koučovacej kultúry predovšetkým do začínajúce podnikania a firiem ktoré využijete na koučovanie tímov a jednotlivcov.



Obsah kurzu

Čo najväčší priestor budeme venovať samotnému nácviku - živej prezentácii, nakrúcaniu na kameru i na diktafón, simulácii nepripravených stretnutí i veľkých vstúpení pred publikom a v prípade záujmu aj analýze profilov, cez ktoré sa prezentujete na webe. 

Nebojte sa - prezentovať sa dá naučiť. My Vás to krok po kroku naučíme!

Čo Vás naučíme?

  • Podstata a jej úlohy marketingu v podnikaní
  • Perspektíva predaja
  • Proces predaja (zákazník a predajca)
  • Marketingová komunikácia
  • Kontrola predaja
  • Manažment
  • Základy práva pre manažérov 


Kurz je priamo šitý pre ľudí z biznisu, pre riadiacich pracovníkov, pre budúcich lektorov/koučov a pre každého kto pracuje s ľuďmi a pravidelne s nimi komunikuje. Je vedený priateľským interaktívnym spôsobom podľa analýzy a potrieb zákazníka ale predovšetkým zameraný na prax a jeho využitie v reálnom živote. Miesto a termín školení dokážeme prispôsobiť Vašim požiadavkám, buď priamo v našich priestoroch prevádzky alebo prípadne aj u zákazníka.



Cieľová skupina

  • osoby (zamestnaní alebo nezamestnaní), ktorí sa chcú uplatniť v profesii.
  • osoby ktorú chcú rozšírenie kvalifikácie v spomínaných odboroch a radi by získali nové a prehĺbili svoje poznatky a skúsenosti
  • pre tých, ktorí chcú začať podnikať ako SZČO


Ak máte záujem o akreditovaný kurz, je potrebné to ohlásiť vopred nakoľko cena a priebeh školenia je odlišný. V prípade zrušenia účasti sa účtujú storno poplatky!

Miesto a termín školení dokážeme prispôsobiť Vašim požiadavkám, (termíny sú úplne flexibilné) buď priamo v našich priestoroch alebo u vás. 

Certifikát Prihlásenie na kurz prebieha online, platbu je možné realizovať online platbou, prevodom na účet, alebo vkladom na účet. V prípade záujmu o vystavenie osvedčenia poskytujeme možnosť za doplatok k sume školenia. Poznámka k cene

Rezervácia miesta na kurze je možná len po úhrade plnej sumy za kurz. Bez úhrady zálohovej faktúry nie je možné miesto na kurz rezervovať!

Hodnotenie




Organizátor



Ďalšie termíny kurzu
Termín Cena Miesto konania Zarezervovať