Detail kurzu

Zavádzanie 3D tlače do firiem - uvažovanie o implementácii (Žilinský kraj)

Future Media Production, s. r. o.

Popis kurzu

Cieľom kurzu je prezentovať potenciálne príležitosti na trhu v oblasti aditívnych technológií, aby firma mala dostatok vlastných informácií, s ktorými by mohla objektívne zhodnotiť prínos a využitie 3D tlače v danej oblasti podnikania.

Obsah kurzu

Vzhľadom na relatívne odbornú problematiku a záujem zo strany firiem a jednotlivcov, sme pripravili ucelené programy vzdelávania. Tieto programy sú určené pre rôzne fázy implementácie 3D tlače.

V súčasnosti existuje až 11 technológií 3D tlače (aditívnych technológií), z ktorých 7 je štandardizovaných podľa normy ISO/ASTM 52900.

Každá z týchto technológií má svoje vlastné špecifiká a prístupy k projektovaniu a výrobe a preto sme vytvorili 3 tematické moduly určené pre všetky fázy implementácie 3D tlače do firiem. Modul 1 je určený pre firmy, ktoré uvažujú o implementácii 3D tlače:

  • Úvod do aditívnych technológií (3D tlače),
  • Prehľad dostupných technológií,
  • Porovnanie aditívnych technológií z rôznych hľadísk,
  • Výhody a nevýhody,
  • Kombinácia aditívnych a konvenčných technológií,
  • Ukážky prípadových štúdií z praxe.


Dĺžka školenia:
 2 pracovné dni (16 hodín)

Cieľ školenia: prezentovať potenciálne príležitosti na trhu v oblasti aditívnych technológií, aby firma mala dostatok vlastných informácií, s ktorými by mohla objektívne zhodnotiť prínos a využitie 3D tlače v danej oblasti podnikania.


Často kladené otázky:

1. Prečo by ste mali využiť tieto školenia?

Tieto školenia sú pripravené tak, aby obsah jednotlivých modulov zodpovedal to podstatné čo aktuálne firma a jej personál potrebujú vedieť a vyriešiť. Všetky moduly sú navrhnuté tak, aby po ich absolvovaní umožnilo absolventom samostatne a nezávisle sa rozhodnúť v konkrétnych otázkach aditívnej výroby.

2. Kde sa konajú tieto školenia?

Školenia je možné zrealizovať priamo vo firme alebo externej prezentačnej miestnosti v blízkom okolí, aby mali účastníci školenia zjednodušené dochádzanie a najvhodnejšie podmienky počas školenia.

3. Čo v prípade ak máme záujem o iné témy mimo rozsahu základných modulov?

V prípade špeciálnej požiadavky, vieme spracovať aj témy priamo na mieru.

4. Je súčasťou školení aj osvedčenie alebo certifikát?

Súčasťou dvojdenných školení sú aj študijné materiály a certifikát o absolvovaní školenia.

Cieľová skupina

Kurz je určený hlavne technológom, konštruktérom, manažmentu a vedeniu firiem, ktorí potrebujú získať prehľad o možnostiach 3D tlače a aditívnych technológiách.

Ponúkame bezplatnú 15-minútovú telefonickú konzultáciu, aby ste si boli istý, že školenie a jeho obsah bude vhodný pre Vašu firmu. Môžete nám kedykoľvek zavolať na tel. č. +421949263305. Radi Vám vysvetlíme všetky detaily.

Certifikát Súčasťou dvojdenných školení sú aj študijné materiály a certifikát o absolvovaní školenia. Poznámka k cene

Cena je konečná vrátane študijných materiálov, cestovných nákladov a ubytovania pre lektora.

Kontaktná osoba

Ing. Petr Štěpánek
+421949263305
Ing. Petr Štěpánek

Hodnotenie




Organizátor