Detail kurzu

PPAP/VDA 2 Postup schvaľovania procesu a produktu

QMS Slovakia s.r.o.

Popis kurzu

Naučíte sa, ako efektívne pripraviť a vykonať vzorkovania, sprevádzať výrobné procesy a všetky sprievodné zmeny skoordinovať  priamo so zákazníkom.

Obsah kurzu

PPAP (Production Part Approval Process) alebo „proces schvaľovania výroby dielov“, je štruktúrovaná metóda vzorkovania sériovej výroby v automobilovom priemysle (stavebným kameňom pre APQP - požiadavky z QS 9000). VDA 2 (Zabezpečenie kvality dodávok) je nemeckou odpoveďou na túto otázku. Obe požiadavky stanovujú rozsiahle požiadavky na plánovanie zabezpečenia kvality produktu počas sériovej výroby . "Proces výroby a metóda schvaľovania výroby" obsahuje základné požiadavky na vzorkovanie sériových dielov v automobilovom priemysle. PPAP a zväzok VDA 2 podporuje, aby všetky očakávania zo strany zákazníkov prenikli až k dodávateľom, a tým je výrobok vyrábaný s dôrazom na maximálnu spokojnosť zákazníkov.

Cieľová skupina

Zamestnanci, ktorí majú osvojené poznatky z bežných metód vzorkovania v automobilovom priemysle, alebo ich chcú prehĺbiť  a zamestnanci, ktorí vykonávajú  vzorkovanie sériových dielov v praxi.
Certifikát Účastník obdrží certifikát o účasti.

Kontaktná osoba

Anna Křížová
0948 150 356
krizova@qms.sk

Hodnotenie




Organizátor