Detail kurzu

Konkurz a reštrukturalizácia - JUDr. Danica Bírošová, JUDr. Branislav Pospíšil

Poradca podnikateľa, spol. s r.o.

Popis kurzu

Vzhľadom na to, že sa blíži termín preukázania odbornej spôsobilosti správcov konkurznej podstaty, pripravili sme pre vás mimoriadny 1-dňový seminár, kde za účasť môže správca získať chýbajúce kreditné body. Seminár vychádza zo samotnej praxe, vďaka čomu účastníci získajú okrem teoretických vedomostí aj nevyhnutné zručnosti na realizáciu konkurzov a reštrukturalizácií. Program školenia bude zameraný na aktuálne témy týkajúce sa najmä zabezpečovacieho práva v osobnom bankrote, speňažovania v osobnom bankrote alebo správcu konkurznej podstaty a ochrany osobných údajov. Školením vás budú sprevádzať renomovaní odborníci na konkurzné právo, ktorým môžete počas celého seminára klásť konkrétne otázky a hľadať tak možné riešenia problémových situácií vyplývajúcich z praxe. Podujatie je súčasťou odbornej prípravy uchádzačov o vykonanie správcovskej skúšky.

Obsah kurzu


  • Zabezpečovacie práva v osobnom bankrote - JUDr. Branislav Pospíšil
  • Speňažovanie v osobnom bankrote - JUDr. Branislav Pospíšil
  • Správca konkurznej podstaty a ochrana osobných údajov - JUDr. Danica Birošová

 

HARMONOGRAM:

8.00 – 8.30 prezentácia účastníkov školenia

8.30 – 10.45 I. časť prednášky

10.45 – 11.00 prestávka

11.00 – 12.30 pokračovanie prednášky

12.30 – 13.30 obedňajšia prestávka

13.30 – 15.45 II. časť prednášky

15.45 – 16.00 prestávka

16.00 – 17.30 pokračovanie prednášky

 


Profil lektoraJUDr. Branislav Pospíšil

(Pospíšil & Partners, k. s., prednášajúci na Paneurópskej vysokej škole). V rokoch 2002 až 2006 pôsobil na MS SR najprv v odbore legislatívy civilného práva a neskôr vo funkcii riaditeľa odboru obchodného a exekučného práva. Počas pôsobenia na ministerstve sa zúčastňoval na príprave a realizácii reformy insolvenčného práva. Ako aktívny člen komisie pre ďalšie novelizácie konkurzného práva pôsobí i naďalej. Od roku 2008 je zapísaný v zozname konkurzných a reštrukturalizačných správcov. Aktívne vykonáva správcovskú činnosť, a to v oblasti konkurzov, ako aj veľkých korporatívnych reštrukturalizácií. Od roku 2010 pôsobí ako externý člen Justičnej akadémie pre oblasť konkurzného práva. Na tému konkurzného práva pravidelne prednáša doma aj v zahraničí.

JUDr. Danica Birošová

Advokátska kancelária JUDr. Danica Birošová, s.r.o. , predsedkyňa Klubu právnikov Mesta Trenčín. Od roku 1992 zapísaná v zozname advokátov a od roku 1993 v zozname správcov konkurznej podstaty. Pracuje predovšetkým v oblasti obchodného a konkurzného práva. Aktívne vykonáva správcovskú činnosť , a to v oblasti konkurzov a reštrukturalizácií. Na tému konkurzného práva aktívne prednáša v rámci Klubu právnikov Mesta Trenčín.


---------------------------------------------------------------------------------------------------------------


Úhradu účastníckeho poplatku je potrebné realizovať do 3 pracovných dní od vystavenia zálohovej faktúry (príp. proforma faktúry), najneskôr však 3 pracovné dni pred konaním školenia.

Poznámka k cene

Účastnícky poplatok obsahuje cenu 1-dňového školenia, organizačné náklady, pracovné materiály, teplý obed.

Hodnotenie




Organizátor