Detail kurzu

Analýza a riadenie rizík v systéme manažérstva - nová požiadavka revidovaných štandardov

Lloyd's Register Quality Assurance Limited

Popis kurzu

V pripravovaných zmenách noriem ISO 9001:2015, ISO 14001:2015 apod. bude problematika riadenia rizík neoddeliteľnou súčasťou systému manažérstva. Preto sme pre Vás pripravili kurz, ktorý Vám pomôže preniknúť do problematiky riadenia rizík a získané poznatky z kurzu Vám pomôžu lepšie implementovať metódu riadenia rizík do aktuálnych systémov manažérstva. Vydaním Prílohy SL došlo ku zjednoteniu formy i obsahu vybraných noriem ISO do spoločnej štruktúry (tzv. „High Level Structure – HLS “). Vďaka tejto prílohe sa v normách objavuje rovnako požiadavka na identifikáciu a riadenie rizík. Táto požiadavka sa dotkne všetkých organizácií certifikovaných podľa najpoužívanejších noriem systémov manažérstva: ISO 9001 a ISO 14001, ku ktorých revidovanému vydaniu dôjde v roku 2015. Tento kurz, ktorý je súčasťou vzdelávacieho cyklu k revíziám noriem, vám pomôže preniknúť do problematiky riadenia rizík a získané poznatky implementovať do existujúcich systémov.

Obsah kurzu

  • Aký spôsob identifikácie rizík zvoliť, ako ich ohodnotiť a ako obmedziť ich vplyv (= riadiť)
  • Ako tento systém aplikovať do Vašich systémov manažérstva v súvislosti s prebiehajúcimi revíziami noriem ISO 9001, ISO 14001
  • Nastaviť roly a zodpovednosti

Cieľová skupina

Kurz je určený pre pracovníkov v oblasti systémov riadenia kvality, ktorí sa zaoberajú systémami riadenia rizík alebo sa pripravujú na jeho implementáciu v súvislosti s vydaním revidovaných noriem systémov manažérstva.

Certifikát Absolventi získajú Osvedčenie LRQA. Poznámka k cene

Cena 4.180,--Kč bez DPH (Cena kurzů u slovenských klientů bude převedena na EUR dle aktuálního kurzovního lístku ČNB ke dni začátku konání kurzu). V ceně je zahrnuto: studijní materiály bez norem, občerstvení, oběd a osvědčení pro absolventy.

Hodnotenie




Organizátor