Školenia práva a zákonov na mieru

Kurzy pre verejnosť Kurzy na mieru
top 1. Správa registratúry, hodnotenie a vyraďovanie záznamov, archív…
Ústav vzdelávania a služieb, s.r.o.
odporúčaný rozsah 40 hodín
Bratislava
top 2. OCHRANA OSOBNÝCH ÚDAJOV
TM Consulting, s.r.o.
odporúčaný rozsah 8 hodín
Trenčín
top 3. Právne minimum pre zahraničných manažérov - základná podnikateľská…
BPM Slovakia, s.r.o.
odporúčaný rozsah 1 deň
Bratislava
top 4. Všeobecné správne konanie
Ústav vzdelávania a služieb, s.r.o.
odporúčaný rozsah 7 hodín
Bratislava
top 5. Ako zvládnuť GDPR vo firme prakticky krok za krokom - Nitra
LAPIS IT, s.r.o.
odporúčaný rozsah 1 deň
Nitra
top 6. Ochrana osobných údajov
Agentúra TEMPO, s.r.o.
odporúčaný rozsah 6 hodín
Bratislava
top 7. Praktické skúsenosti s GDPR
MEGA Education s.r.o.
odporúčaný rozsah 6 hodín
Bratislava
top 8. Zákonník práce pre HR
MEGA Education s.r.o.
odporúčaný rozsah 1 deň
Bratislava
top 9. Konanie a rozhodovanie o správnych deliktoch s dôrazom na…
Ústav vzdelávania a služieb, s.r.o.
odporúčaný rozsah 7 hodín
Bratislava
top 10. ZÁKONNÍK PRÁCE – aplikačná prax
TM Consulting, s.r.o.
odporúčaný rozsah 8 hodín
POPRAD
top 11. Workshop - Praktické uplatnenie GDPR, zákona č. 18/2018 Z.z. a…
Inštitút bezpečnosti práce, s.r.o.
odporúčaný rozsah 6 hodín
top 12. SPRÁVNE KONANIE - výklad zákona s príkladmi praktickej aplikácie
TM Consulting, s.r.o.
odporúčaný rozsah 8 hodín
BRATISLAVA
top 13. Zákonník práce vo svetle legislatívnych zmien 2018
TOP CONSULT GROUP, s.r.o. & VKC INTENZÍVA s.r.o.
odporúčaný rozsah 8 hodín
Bratislava
top 14. Úvod do práva EÚ – pramene a princípy, ESD, jeho rozhodovacie…
BPM Slovakia, s.r.o.
odporúčaný rozsah 2 dni
Bratislava
top 15. Zákon o ochrane osobných údajov
Agentúra JASPIS s.r.o.
odporúčaný rozsah 8 hodín
Bratislava
top 16. Daňová prevencia a daňové rizika firmy
LUMATEL s.r.o.
odporúčaný rozsah 8 hodín
Košice
top 17. Zákon o ochrane osobných údajov
Agentúra JASPIS s.r.o.
odporúčaný rozsah 8 hodín
Bratislava
top 18. Správa registratúry a archív organizácie /Výklad zákona č.395/2002 Z.…
Ústav vzdelávania a služieb, s.r.o.
odporúčaný rozsah 7 hodín
Bratislava
top 19. OCHRANA OSOBNÝCH ÚDAJOV
TM Consulting, s.r.o.
odporúčaný rozsah 8 hodín
POPRAD
top 20. Verejné obstarávanie - výklad zákona č. 343/2015 Z. z. o verejnom…
Ústav vzdelávania a služieb, s.r.o.
odporúčaný rozsah 7 hodín
Bratislava
« predchádzajúca 1 2 3 4 5 6 nasledujúca »

Nenašli ste školenie, ktoré ste hľadali?

Zadajte dopyt na vzdelávacie služby, ktorý bude rozposlaný všetkým vzdelávacím spoločnostiam na stránkach www.skolenia.sk.

Zadajte dopyt >>>
© 2019 Všetky práva vyhradené, 0.370s
design: widegrafik.