Detail kurzu

4 KĽÚČE K VÁŠMU ÚSPEŠNÉMU PREDAJU - 30% ZĽAVA LEN TERAZ

BS Partner, s.r.o.

Popis kurzu

Je vôbec možné, aby sme dosahovali také vysoké tržby ako pred Vianocami alebo aby sme sa k nim aspoň približovali a to počas celého roku? Je to možné bez toho, aby sme neustále nemuseli predávať tovar vo výpredajoch, s vysokými zľavami, bez ďalších investícií do marketingu a propagácie, lebo na to už nemáme peniaze?

Naša odpoveď je: ÁNO, je to možné. Stačí poznať Vaše 4 základné kľúče k úspešnému predaju.

Obsah kurzu

„Predaj má 5 základných prekážok: nedostatok peňazí, nedostatok času, žiadna potreba, žiadna túžba a nedostatok dôvery "(Zig Ziglar), preto sa dňa 16. 12. 2013 majitelia, manažéri a vedúci predajní stretnú v Bratislave na seminári, aby spoznali "4 kľúče k úspešnému predaju“ a naučili sa nimi odomknúť svoj budúci rast.

Do 10.12:2013 zľava 30% tj. za seminár zaplatíte LEN 120 EUR + DPH

Súčasná situácia na poli maloobchodu pripomína bojisko. Kúpyschopnosť obyvateľstva neustále klesá, zákazníci menej nakupujú a každé svoje nákupné rozhodnutie dôkladne prehodnocujú. Marže obchodov klesajú a musia tvrdo bojovať nielen o svoje miesto na trhu, ale častokrát aj o svoju existenciu. Veľa celosvetovo známych značiek svoje prevádzky na Slovensku už zatvorilo prípadne zmenili priestory v nádeji, že sa im podarí predaj zvýšiť. Tlak na zvýšenie predaja sa neustále stupňuje. Súčasné podmienkyna trhu nezmeníme. Existuje vôbec spôsob ako zvýšiť predaj aj v takomto ekonomickom prostredí?

Bude naším potešením poslať Vám podrobnejší materiál k semináru spolu s odhalením 1. kľúča k úspešnému predaju na základe Vašej žiadosť na info@bspartner.sk

Cieľová skupina

Majitelia predajní, manažéri predajní, vedúci predajní

Poznámka k cene

30% zľava pri registrácii do 6.12.2013

Kontaktná osoba

Ing. Miriam Wagnerová
+421 2/526 354 59
info@bspartner.sk

Hodnotenie




Organizátor