Detail kurzu

INTERNÝ AUDÍTOR podľa noriem IFSv8 / BRCGSv9

SGS SLOVAKIA

Popis kurzu

Filozofiou školenia je odovzdať účastníkom vedomosti a zručnosti, ktoré im pomôžu fundovanejšie a efektívnejšie nastaviť a udržiavať systém riadenia bezpečnosti potravín.

INTERNATIONAL FOOD STANDARD - IFS predstavuje medzinárodný štandard pre certifikáciu bezpečnosti a kvality potravín a je akceptovaný poprednými maloobchodnými a veľkoobchodnými spoločnosťami na celom svete.

Cieľom IFS certifikácie je posúdiť, či sú spracovateľské činnosti výrobcu schopné produkovať výrobky, ktoré sú bezpečné, legálne a v súlade s požiadavkami zákazníka. IFS certifikácia znižuje náklady a vnáša transparentnosť do celého dodávateľského reťazca. Misiou IFS je „dodávať dôveryhodné produkty“.


BRCGS (Brand Reputation through Compliance of Global Standards) pre bezpečnosť potravín je medzinárodná norma, ktorá bola vyvinutá s cieľom špecifikovať potravinovú bezpečnosť, kvalitu,  autenticitu a prevádzkové kritériá požadované v rámci organizácie na výrobu potravín, aby sa splnili povinnosti s ohľadom na dodržiavanie právnych predpisov a ochranu spotrebiteľa. 

Obsah kurzu

RÁMCOVÝ PROGRAM

1. DEŇ

09.30 Prezentácia účastníkov
10.00 Požiadavky normy IFS v8
12.00 Obed
12.30 Požiadavky normy IFS v8
16.00 Záver 1.dňa

2.DEŇ

08.30 Prezentácia účastníkov
09.00 Požiadavky normy BRCGS v9
12.00 Obed
12.30 Požiadavky normy BRCGS v9,Záverečný test, Diskusia

14.30 Záver

Cieľová skupina

Školenie je určené predovšetkým pre pracovníkov potravinárskych podnikov, ktoré dodávajú svoje výrobky do obchodných reťazcov.

Certifikát Osvedčenie - INTERNÝ AUDÍTOR podľa normy IFS v8 / BRCGS v9 Poznámka k cene

cena zahŕňa: náklady na organizačné a odborné zabezpečenie kurzu, školiace materiály, vystavenie osvedčenia s 3-ročnou platnosťou v Sj a Aj, obed a občerstvenie počas školenia

Hodnotenie




Organizátor