Detail kurzu

PECB Vedúci/Externý audítor podľa normy ISO/ IEC 27001:2022

ISOQAR SK s.r.o.

Popis kurzu

Kurz Vedúci/Externý audítor ISO/IEC 27001 vám umožní získať potrebné odborné znalosti na vykonanie auditu systému manažérstva informačnej bezpečnosti (ISMS) s využitím všeobecne uznávaných zásad, postupov a techník.

Obsah kurzu

Deň 1: Úvod do systému manažérstva informačnej bezpečnosti (ISMS) a ISO/IEC 27001 Ciele a štruktúra kurzu Normy a regulačné rámce Proces certifikácie Základné princípy ISMS Systém manažérstva informačnej bezpečnosti (ISMS) 2. deň: Princípy auditu, príprava a začatie auditu Základné pojmy a princípy auditu Vplyv trendov a technológií na audit Prístup k auditu založený na dôkazoch Proces riadenia informačných rizík Otváracie stretnutie Audit 1. etapy 3. deň: Auditovanie Príprava 2 etapy auditu Audit 2. etapy Komunikácia počas auditu Postupy auditu 4. deň: Uzatvorenie auditu Zistenia auditu a správa o nezhode Záverečné stretnutie Vyhodnotenie auditu Kompetencie, hodnotenie audítora 5. deň: Certifikačná skúška Skúška pozostáva z 80 testových otázok s výberom odpovede (a, b, c) a je „open book“, t. j. je možné použiť referenčné materiály, ako je kópia normy ISO, školiace materiály PECB, osobné poznámky z kurzu alebo tlačený jazykový slovník. Skúška trvá 3 hodiny a možno ju absolvovať online alebo osobne. Ak na skúške nebudete úspešný, môžete ju do 12 mesiacov bezplatne opakovať.

Cieľová skupina

Audítori, ktorí chcú vykonávať a viesť audity systému riadenia informačnej bezpečnosti (ISMS). Manažéri alebo konzultanti, ktorí chcú zvládnuť proces auditu systému riadenia bezpečnosti informácií Jednotlivci zodpovední za udržiavanie zhody s požiadavkami ISMS v organizácii Technickí experti, ktorí sa chcú pripraviť na audit systému riadenia informačnej bezpečnosti Odborní poradcovia v oblasti riadenia informačnej bezpečnosti
Certifikát Certifikát o absolvovaní PECB školenia. Poznámka k cene

V cene je zahrnuté: študijné materiály, obed, občerstvenie a vydanie certifikátu

Hodnotenie




Organizátor