Detail kurzu
Požiadavky normy EN ISO 22000 na systémy manažérstva bezpečnosti potravín (SMBP)
TÜV SÜD Slovakia s.r.o.
Popis kurzu
- oboznámiť účastníkov kurzu s požiadavkami normy EN ISO 22000 na SMBP a podmienkami certifikácie podľa uvedenej normy
Obsah kurzu
- Prehľad noriem používaných v potravinárskom reťazci;
- Požiadavky normy ISO 22000;
- Praktické cvičenia – príprava a prezentácia.
Cieľová skupina
- kurz je určený pre pracovníkov organizácií, ktoré si zvádzajú alebo uplatňujú zavedený systém manažérstva bezpečnosti potravín podľa normy EN ISO 22000.
Certifikát
Osvedčenie o absolvovaní kurzu
Kontaktná osoba
Mgr. Lucia Horňáková
+421 2/482 912 71
hornakova@tuvslovakia.sk
Hodnotenie
Organizátor
Podobné kurzy
podľa názvu a lokality