Detail kurzu

Požiadavky normy EN ISO 22000 na systémy manažérstva bezpečnosti potravín (SMBP)

TÜV SÜD Slovakia s.r.o.

Popis kurzu

  • oboznámiť účastníkov kurzu s požiadavkami normy EN ISO 22000 na SMBP a podmienkami certifikácie podľa uvedenej normy

Obsah kurzu

  • Prehľad noriem používaných v potravinárskom reťazci;
  • Požiadavky normy ISO 22000;
  • Praktické cvičenia – príprava a prezentácia.

Cieľová skupina

  • kurz je určený pre pracovníkov organizácií, ktoré si zvádzajú alebo uplatňujú zavedený systém manažérstva bezpečnosti potravín podľa normy EN ISO 22000.
Certifikát Osvedčenie o absolvovaní kurzu

Kontaktná osoba

Mgr. Lucia Horňáková
+421 2/482 912 71
hornakova@tuvslovakia.sk

Hodnotenie




Organizátor