GDPR - NOVÝ ZÁKON O OCHRANE OSOBNÝCH ÚDAJOV + CERTIFIKÁT

Kurz organizuje spoločnosť: AGENTÚRA APOLLO spol. s r.o.

Školenie pre verejnosť

Termíny konania kurzu Vyberte si termín, ktorý Vám najviac vyhovuje:
29.1.2018 (290118)
Cena bez DPH 58,33 €
Cena s 20% DPH 70 €
Miesto konania kurzu Ružinovská 40, Školiace centrum AGENTÚRA APOLLO - inštitút vzdelávania (novostavba CITY HOUSE), 82102, BRATISLAVA

Ďalšie údaje o kurze

Kontaktné údaje na organizátora Dana ORAVCOVA
tel: +421 908 690770
mobil: +421 903 242412
fax: +421 2 64287144
e-mail: info@agenturaapollo.sk
(pri kontaktovaní uveďte ako zdroj informácií www.skolenia.sk)
Zaradenie kurzu do kategórií
Cieľová skupina, pre ktorú je kurz určený

Seminár je určený pre každého, kto pracuje s osobnými údajmi. Po absolvovaní seminára získava účastník Certifikát.

Hlavný cieľ kurzu

Ochrana osobných údajov podľa nového zákona o ochrane osobných údajov a nariadenia

Prichádzajú zmeny, kedy doteraz platný zákon č. 122/2013 Z. z. o ochrane osobných údajov v znení neskorších predpisov nahrádza nový zákon o ochrane osobných údajov, ktorý je už v pripomienkovom konaní. Nielenže bude nový zákon o ochrane osobných údajov, ale už je platné aj Nariadenie európskeho parlamentu a rady (EÚ) o ochrane fyzických osôb pri spracúvaní osobných údajov a o voľnom pohybe takýchto údajov („GDPR“).

Pripravte sa na to, že od 25.5.2018 žiadna dokumentácia k ochrane osobných údajov nemôže byť vypracovaná podľa zákona č. 122/2013 Z. z. Povieme Vám na čo sa musíte pripraviť už teraz a čo môžete ešte „odložiť“ na neskôr. Cieľom seminára je poskytnúť potrebné informácie o dôležitých zmenách v oblasti ochrany osobných a pripraviť spoločnosti na bezproblémové zvládnutie nových pravidiel v praxi.

Na seminári sa budeme venovať komparácii pôvodného zákona č. 122/2013 Z. z. o ochrane osobných údajov v znení neskorších predpisov a nového návrhu zákona o ochrane osobných údajov a nariadeniu GDPR.

Podrobný popis obsahovej náplne

Viete že:

  • budete nanovo poučovať oprávnené osoby?
  • potrebujete nové sprostredkovateľské zmluvy?
  • bezpečnostná dokumentácia zostáva len bude mať iné náležitosti?
  • evidencia informačných systémov sa bude volať záznam o spracovateľských činnostiach?
  • ruší sa oznámenie a osobitná registrácia?
  • je možnosť získať certifikát o tom, že ste spoločnosť,ktorá dodržiava ochranu osobných údajov?

Program:

  1. Zmeny v doterajšej právnej úprave ochrany osobných údajov
  2. Povinnosti prevádzkovateľov podľa ešte platného zákona o ochrne osobných údajov a podľa nového zákona a nariadenia GDPR – komparácia
  3. Čo sa ručí a čo zostáva?
  4. Novinky podľa nového zákona a nariadenia GDPR
  5. Diskusia. Otázky a odpovede

AGENTÚRA APOLLO – Inštitút vzdelávania už od septembra 2017 poriada všetky kurzy a školenia vo svojich nových vlastných priestoroch, ktoré sme pre Vás zariadili modernou školiacou technickou – dátový projektor, flip-chart, 2 prednáškové miestnosti, k dispozícií je pre účastníkov bezplatné pripojenie na wifi, písacie potreby, zápisníky, terasa ihneď pri parku, kuchynka, toalety. Ku každému školeniu a kurzu sú pre Vás pripravené odborne spracované pracovné materiály a vždy chutné občerstvenie a nápoje počas celého dňa. Záleží nám na Vašom komforte a spokojnosti a preto veríme, že školenia a kurzy, ktoré strávite s nami, budú pre Vás obohacujúcim a jedinečným zážitkom. Tešíme sa na Vás!

Odkaz na www stránku www.agenturaapollo.sk
Lektor JUDr. MARCELA MACOVÁ - odborná lektorka v oblasti ochrany osobných údajov a ich spracovania

Video

Informácie o organizátorovi kurzu

Spoločnosť AGENTÚRA APOLLO spol. s r.o.
Adresa sídla spoločnosti Tri Vody II. č. 14, 90045, MALINOVO
Kontaktné údaje tel: 00421 903 242412
e-mail: info@agenturaapollo.sk
web: www.agenturaapollo.sk
(pri kontaktovaní uveďte ako zdroj informácií www.skolenia.sk)
Popis činnosti

AGENTÚRA APOLLO – Inštitút vzdelávania sa už 10 rokov zaoberá organizáciou vzdelávacích kurzov, školení a seminárov v oblasti ekonomickej, účtovnej, daňovej a personálnej, v oblasti osobnostného rozvoja, komunikácie, spoločenskej etikety, biznis protokolu, riešenia a zvládania náročných situácií a mnohých ďalších. Už viac ako 35.000 klientov počas našej existencie sa rozhodlo pre naše služby. Veríme, že aj Vy budete jedným z nich.

Naše nové školiace stredisko sme pre Vás zariadili vo vysokom štandarde, ktorý predstavuje dátové projektory, flip-charty, 2 prednáškové miestnosti. K dispozícií je pre účastníkov bezplatné pripojenie na wifi, písacie potreby, zápisníky, terasa ihneď pri parku, kuchynka, toalety. Ku každému školeniu a kurzu sú pre Vás pripravené odborne spracované pracovné materiály, vždy chutné bohaté občerstvenie a nápoje počas celého dňa. V ponuke máme aj bezlepkové a vegánske občerstvenie, ktoré pre Vás radi po objednaní zabezpečíme. Naše školiace stredisko je vhodné aj pre klientov na vozíku vďaka bezbariérovému prístupu.

Záleží nám na Vašom komforte a spokojnosti a preto veríme, že školenia a kurzy, ktoré strávite s nami, budú pre Vás obohacujúcim a jedinečným zážitkom. ​ Tešíme sa na Vás!

Zaujalo Vás tento školenie?

 
 

Ďalšie školenia na mieru z podkategórie:

Pracovné, obchodné a daňové právo

super 1. Dane a účtovníctvo 2017/2018 (Novely daň. zákonov, daňové a účtovné…
EDUCO – CONSULT s.r.o.
odporúčaný rozsah
Košice, Žilina,
super 2. Mzdy a personalistika 2017/2018 (Ročné zúčtovanie, zmeny v mzdovej…
EDUCO – CONSULT s.r.o.
odporúčaný rozsah
Košice, Žilina,
super 3. Ochrana osobných údajov
Agentúra TEMPO, s.r.o.
odporúčaný rozsah 6 hodín
Bratislava
top 4. Právne minimum pre zahraničných manažérov - základná podnikateľská…
BPM Slovakia, s.r.o.
odporúčaný rozsah 1 deň
Bratislava
top 5. Nároky zo zodpovednosti za vady v obchodnom práve
BPM Slovakia, s.r.o.
odporúčaný rozsah
Bratislava

Nenašli ste školenie, ktoré ste hľadali?

Zadajte dopyt na vzdelávacie služby, ktorý bude rozposlaný všetkým vzdelávacím spoločnostiam na stránkach www.skolenia.sk.

Zadajte dopyt >>>
© 2018 Všetky práva vyhradené, 0.095s
design: widegrafik.