GDPR - NOVÝ ZÁKON O OCHRANE OSOBNÝCH ÚDAJOV + CERTIFIKÁT

Kurz organizuje spoločnosť: AGENTÚRA APOLLO spol. s r.o.

Školenie pre verejnosť

Termíny konania kurzu Vyberte si termín, ktorý Vám najviac vyhovuje:
29.1.2018 (290118)
Cena bez DPH 58,33 €
Cena s 20% DPH 70 €
Miesto konania kurzu Ružinovská 40, Školiace centrum AGENTÚRA APOLLO - inštitút vzdelávania (novostavba CITY HOUSE), 82102, BRATISLAVA

Ďalšie údaje o kurze

Kontaktné údaje na organizátora Dana ORAVCOVA
tel: +421 908 690770
mobil: +421 903 242412
fax: +421 2 64287144
e-mail: info@agenturaapollo.sk
(pri kontaktovaní uveďte ako zdroj informácií www.skolenia.sk)
Zaradenie kurzu do kategórií
Cieľová skupina, pre ktorú je kurz určený

Seminár je určený pre každého, kto pracuje s osobnými údajmi. Po absolvovaní seminára získava účastník Certifikát.

Hlavný cieľ kurzu

Ochrana osobných údajov podľa nového zákona o ochrane osobných údajov a nariadenia

Prichádzajú zmeny, kedy doteraz platný zákon č. 122/2013 Z. z. o ochrane osobných údajov v znení neskorších predpisov nahrádza nový zákon o ochrane osobných údajov, ktorý je už v pripomienkovom konaní. Nielenže bude nový zákon o ochrane osobných údajov, ale už je platné aj Nariadenie európskeho parlamentu a rady (EÚ) o ochrane fyzických osôb pri spracúvaní osobných údajov a o voľnom pohybe takýchto údajov („GDPR“).

Pripravte sa na to, že od 25.5.2018 žiadna dokumentácia k ochrane osobných údajov nemôže byť vypracovaná podľa zákona č. 122/2013 Z. z. Povieme Vám na čo sa musíte pripraviť už teraz a čo môžete ešte „odložiť“ na neskôr. Cieľom seminára je poskytnúť potrebné informácie o dôležitých zmenách v oblasti ochrany osobných a pripraviť spoločnosti na bezproblémové zvládnutie nových pravidiel v praxi.

Na seminári sa budeme venovať komparácii pôvodného zákona č. 122/2013 Z. z. o ochrane osobných údajov v znení neskorších predpisov a nového návrhu zákona o ochrane osobných údajov a nariadeniu GDPR.

Podrobný popis obsahovej náplne

Viete že:

  • budete nanovo poučovať oprávnené osoby?
  • potrebujete nové sprostredkovateľské zmluvy?
  • bezpečnostná dokumentácia zostáva len bude mať iné náležitosti?
  • evidencia informačných systémov sa bude volať záznam o spracovateľských činnostiach?
  • ruší sa oznámenie a osobitná registrácia?
  • je možnosť získať certifikát o tom, že ste spoločnosť,ktorá dodržiava ochranu osobných údajov?

Program:

  1. Zmeny v doterajšej právnej úprave ochrany osobných údajov
  2. Povinnosti prevádzkovateľov podľa ešte platného zákona o ochrne osobných údajov a podľa nového zákona a nariadenia GDPR – komparácia
  3. Čo sa ručí a čo zostáva?
  4. Novinky podľa nového zákona a nariadenia GDPR
  5. Diskusia. Otázky a odpovede

AGENTÚRA APOLLO – Inštitút vzdelávania už od septembra 2017 poriada všetky kurzy a školenia vo svojich nových vlastných priestoroch, ktoré sme pre Vás zariadili modernou školiacou technickou – dátový projektor, flip-chart, 2 prednáškové miestnosti, k dispozícií je pre účastníkov bezplatné pripojenie na wifi, písacie potreby, zápisníky, terasa ihneď pri parku, kuchynka, toalety. Ku každému školeniu a kurzu sú pre Vás pripravené odborne spracované pracovné materiály a vždy chutné občerstvenie a nápoje počas celého dňa. Záleží nám na Vašom komforte a spokojnosti a preto veríme, že školenia a kurzy, ktoré strávite s nami, budú pre Vás obohacujúcim a jedinečným zážitkom. Tešíme sa na Vás!

Odkaz na www stránku www.agenturaapollo.sk
Lektor JUDr. MARCELA MACOVÁ - odborná lektorka v oblasti ochrany osobných údajov a ich spracovania

Video

Informácie o organizátorovi kurzu

Spoločnosť AGENTÚRA APOLLO spol. s r.o.
Adresa sídla spoločnosti Tri Vody II. č. 14, 90045, MALINOVO
Kontaktné údaje tel: 00421 903 242412
e-mail: info@agenturaapollo.sk
web: www.agenturaapollo.sk
(pri kontaktovaní uveďte ako zdroj informácií www.skolenia.sk)
Popis činnosti

AGENTÚRA APOLLO – Inštitút vzdelávania sa už 10 rokov zaoberá organizáciou vzdelávacích kurzov, školení a seminárov v oblasti ekonomickej, účtovnej, daňovej a personálnej, v oblasti osobnostného rozvoja, komunikácie, spoločenskej etikety, biznis protokolu, riešenia a zvládania náročných situácií a mnohých ďalších. Už viac ako 35.000 klientov počas našej existencie sa rozhodlo pre naše služby. Veríme, že aj Vy budete jedným z nich.

Naše nové školiace stredisko sme pre Vás zariadili vo vysokom štandarde, ktorý predstavuje dátové projektory, flip-charty, 2 prednáškové miestnosti. K dispozícií je pre účastníkov bezplatné pripojenie na wifi, písacie potreby, zápisníky, terasa ihneď pri parku, kuchynka, toalety. Ku každému školeniu a kurzu sú pre Vás pripravené odborne spracované pracovné materiály, vždy chutné bohaté občerstvenie a nápoje počas celého dňa. V ponuke máme aj bezlepkové a vegánske občerstvenie, ktoré pre Vás radi po objednaní zabezpečíme. Naše školiace stredisko je vhodné aj pre klientov na vozíku vďaka bezbariérovému prístupu.

Záleží nám na Vašom komforte a spokojnosti a preto veríme, že školenia a kurzy, ktoré strávite s nami, budú pre Vás obohacujúcim a jedinečným zážitkom. ​ Tešíme sa na Vás!

Zaujalo Vás tento školenie?

 
 

Ďalšie školenia na mieru z podkategórie:

Pracovné, obchodné a daňové právo

super 1. Ochrana osobných údajov
Agentúra TEMPO, s.r.o.
odporúčaný rozsah 6 hodín
Bratislava
super 2. Mzdy a personalistika 2017/2018 (Ročné zúčtovanie, zmeny v mzdovej…
EDUCO – CONSULT s.r.o.
odporúčaný rozsah
Košice, Žilina,
super 3. NOVÝ ZÁKON O OCHRANE OSOBNÝCH ÚDAJOV + CERTIFIKÁT
AGENTÚRA APOLLO spol. s r.o.
odporúčaný rozsah
Bratislava
super 4. Dane a účtovníctvo 2017/2018 (Novely daň. zákonov, daňové a účtovné…
EDUCO – CONSULT s.r.o.
odporúčaný rozsah
Košice, Žilina,
top 5. Aktuálne zmeny v Obchodnom zákonníku s účinnosťou od 1.1.2018
BPM Slovakia, s.r.o.
odporúčaný rozsah
Bratislava

Nenašli ste školenie, ktoré ste hľadali?

Zadajte dopyt na vzdelávacie služby, ktorý bude rozposlaný všetkým vzdelávacím spoločnostiam na stránkach www.skolenia.sk.

Zadajte dopyt >>>
© 2018 Všetky práva vyhradené, 0.091s
design: widegrafik.