Aktuality v ochrane osobných údajov

Kurz organizuje spoločnosť: Akadémia vzdelávania Trnava s.r.o.

Školenie pre verejnosť

Cena bez DPH 40 €
Cena s 20% DPH 48 €
Miesto konania kurzu Štefánikova 6, 917 01, Trnava

Ďalšie údaje o kurze

Kontaktné údaje na organizátora Ing. Silvia Tibenská
tel: 0911/936-014
e-mail: kurzy@naucime.sk
(pri kontaktovaní uveďte ako zdroj informácií www.skolenia.sk)
Zaradenie kurzu do kategórií
Cieľová skupina, pre ktorú je kurz určený

Počas seminára si povieme, že rok 2016 by mal byť z pohľadu ochrany osobných údajov prelomový, pretože sa predpokladá, že Európska únia schváli nové nariadenie o ochrane osobných údajov. Viete, kedy vás čakajú zmeny? Nezabudnite, kým neuplynie prechodné ustanovenie nového nariadenia, úrad bude stále kontrolovať dokumentáciu vypracovanú podľa zákona č. 122/2013 Z. z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení zákona č. 84/2014 Z. z.

Hlavný cieľ kurzu

Čaká vás kontrola z Úradu na ochranu osobných údajov SR. Koho sa chystajú skontrolovať? Na čo si treba dať pozor? Spracúvate osobné údaje v súlade so zákonom o ochrane osobných údajov? Máte vypracovanú internú dokumentáciu o protispoločenskej činnosti alebo o monitorovaní zamestnancov?

Podrobný popis obsahovej náplne

Obsah seminára:

  • pôsobnosť zákona
  • vymedzenie základných pojmov (vysvetlenie si na príkladoch, kto je sprostredkovateľ, tretia strana, príjemca)
  • sprostredkovateľ (zmluva, spôsoby informovania dotknutých osôb)
  • identifikácia informačných systémov
  • právny základ; Viete, kedy musíte pýtať súhlas dotknutej osoby a kedy nie?
  • náležitosti súhlasu
  • kamerové systémy (monitorovanie zamestnancov, monitorovanie priestorov prístupných a neprístupných verejnosti)
  • bezpečnostná dokumentácia
  • poučenia oprávnených osôb
  • zodpovedná osoba
  • evidencia, oznámenie, osobitná registrácia
  • viete, kedy je potrebný súhlas zamestnanca na spracúvanie osobných údajov?
  • práva a povinnosti kontrolovanej osoby a kontrolného orgánu
  • kontrola
  • spôsoby námietok, vyjadrení, rozkladu
Odkaz na www stránku naucime.sk/kurzy/ochrana-osobnych-udajov/
Typ a platnosť osvedčenia potvrdenie o absolvovaní
Rokovací jazyk a tlmočenie Slovenský jazyk
Lektor JUDr. Marcela Macová

Informácie o organizátorovi kurzu

Spoločnosť Akadémia vzdelávania Trnava s.r.o.
Certifikát ISO
Člen AIVD SR
Adresa sídla spoločnosti Štefánikova 6/96, 91701, Trnava
Kontaktné údaje tel: Kurzy: 0902/930-212, 0911/936-014 Jazyky: 0902/930-203
e-mail: info@naucime.sk
web: http://naucime.sk/
(pri kontaktovaní uveďte ako zdroj informácií www.skolenia.sk)
Popis činnosti

Príďte nás navštíviť, tešíme sa na Vás

Akadémia vzdelávania je najväčšou a najstaršou organizáciou celoživotného vzdelávania na Slovensku. Bola založená v roku 1952 a od roku 1995 pracuje ako nezávislé občianske združenie. Akadémia vzdelávania pôsobí prostredníctvom siete 32 pobočiek a pracovísk prakticky na celom území Slovenskej republiky.

Široká ponuka vzdelávacích aktivít Akadémie vzdelávania je zameraná predovšetkým na rozvoj kvalifikácie, rekvalifikáciu a výcvik zamestnancov a nezamestnaných. Realizujeme manažérsku prípravu, tréningy zamerané na rozvoj zručností, systematické jazykové vzdelávanie pre všetky vekové kategórie, profesijné kurzy pre robotnícke povolania. Zabezpečujeme prípravné kurzy na výkon špeciálnych odborných činností, vyžadujúcich si odbornú spôsobilosť, či poradenstvo pre trh práce. Máme bohaté skúsenosti s realizáciou vzdelávacích projektov na medzinárodnej i národnej úrovni. Medzi naše priority patrí tvorba a realizácia vzdelávacích projektov financovaných z fondov Európskej únie.

Portfólio Akadémie vzdelávania tvorí viac ako 250 akreditovaných programov, v ktorých vyučujú poprední pedagógova, ale aj špičkoví odborníci z praxe. Svojím lektorom poskytujeme ďalšie vzdelávanie a máme vybudovaný systém riadenia kvality prípravy a realizácie vzdelávacích programov. Aj to je dôvod, prečo si Akadémiu vzdelávania vyberie viac ako 50 tisíc poslucháčov ročne.

Akadémia vzdelávania je rešpektovanou inštitúciou doma i v zahraničí, významným členom Európskej asociácie vzdelávania dospelých (EAEA), Asociácie inštitúcií vzdelávania dospelých v Slovenskej republike (AIVD SR) a Slovenskej spoločnosti pre kvalitu.

Ponúkame najširšiu ponuku programov v SR, vysokú kvalitu a odbornosť.

Semináre, rekvalifikačné kurzy, odborné kurzy, školenia a jazykové kurzy AJ, NJ, ŠJ, FJ, TJ a RJ.

Rekvalifikačné a odborné kurzy otvárame pri dostatočnom počte záujemcov min. 10, z toho dôvodu sú niektoré dátumy uvedené len orientačne, môže prísť k časovému posunu, pre nedostatok záujemcov.

Zaujalo Vás tento školenie?

 
 

Ďalšie školenia na mieru z podkategórie:

Ostatné

top 1. TRÉNING OPTIMISTICKÉHO ŽIVOTNÉHO ŠTÝLU
Centrum ďalšieho vzdelávania Univerzity Komenského
odporúčaný rozsah
podľa záujmu
top 2. Ako nestratiť nadšenie – Prevencia Burn out (syndrómu vyhorenia)
Life Up s.r.o.
odporúčaný rozsah
Bratislava
top 3. Kurz lektor VaV - lektorské/andragogické minimum
VaV Akademy, s.r.o.
odporúčaný rozsah
Bratislavský
top 4. Manažérske koučovanie
RS Management s.r.o.
odporúčaný rozsah 2 dni
Bratislava
top 5. Kepner-Tregoe: Analýza problému a racionální rozhodování
HEWLETT-PACKARD, s.r.o.
odporúčaný rozsah 3 dni
Bratislava

Nenašli ste školenie, ktoré ste hľadali?

Zadajte dopyt na vzdelávacie služby, ktorý bude rozposlaný všetkým vzdelávacím spoločnostiam na stránkach www.skolenia.sk.

Zadajte dopyt >>>
© 2017 Všetky práva vyhradené, 0.145s
design: widegrafik.